StudioFabriq

Stijl

$

Prachtige lowkey, moody en toch warme beelden.

$

Jezelf kunnen zijn in een studio of dat nu een statig portret is of waar je je vrij kan bewegen en lachen.

$

Nieuwe foto’s nodig voor social media of een zakelijk portretfoto? Ook hiervoor kun je in de Fabriq terecht.

patroonStudioFabriq

Dit is iets voor jou als je…

 

L

studio foto’s mooier vindt dan outdoor foto’s

L

niet de mogelijkheid hebt om de shoot in jouw huis te laten plaatsvinden of liever de shoot niet thuis wil hebben, bijvoorbeeld vanwege een verhuizing, verbouwing, etc.

L

graag wat beelden wil hebben voor social media of zakelijk

L

er graag een uitje van maakt

Verschillende shoots

make your choice

1.
Portret

Een foto van je kindje, van jezelf of met je vriend/vriendin? Alles is mogelijk. Zakelijke portretten of foto’s waarop je zegt: hey, dat ben ik! Je lach, interactie met de ander of alleen.

2.
Gezin

Met het hele gezin spelenderwijs op de foto. Emoties vangen tijdens deze shoot in de studio. Enkele portretten worden tijdens deze shoot ook gemaakt. Uiteindelijk gaat het om het plezier tijdens de shoot.

3.
Newborn

Liever niet een newborn shoot aan huis? Dan is een shoot met jullie newborn in de studio ook een mogelijkheid. Diverse mogelijkheden, alleen een newborn in een doek wikkelen is niet mijn stijl.

4.
Zwanger

Wat een mooie en spannende tijd! Je bent zwanger! Langzaamaan groeit je baby en voel je een extra leventje die je meedraagt in jouw buik. Wil je jouw zwangerschap vastleggen en houd je van foto’s met weinig licht, maar wat net voldoende is om het mooiste te accenturen?

error: Content is protected !!
×