Nice to meet you!

De gezichten achter FabriqGroup 

Fotografie is al 5 jaren een passie van Virginia. Een ondernemende en creatieve vrouw die oorspronkelijk uit Eindhoven komt en daar haar man Patrick al sinds de middelbare school kent. De liefde bloeide niet direct op, maar in het laatste schooljaar heeft ze dan toch uiteindelijk de stap genomen om te daten met hem.

Met haar Surinaams-Javaanse roots heeft ze haar man Patrick kennis laten maken met de lekkere gerechten die haar moeder kookt. 

Nadat ze samen met hun zoontje Quinten (2015) zijn verhuisd naar het dorpje Beek en Donk werd kort erna hun dochtertje Yuliènne (2017) geboren. Virginia haar passie voor fotografie bloeide steeds meer op en fotografeert velen gezinnen, families, baby’s en liefdeskoppels. Deze shoots vonden buiten plaats onder de bedrijfsnaam PIXELS + STORIES. Ze bleef vraag krijgen naar studioshoots en nu is het dan zover. Onder de naam StudioFabriq zullen de foto’s in de studio gemaakt worden.

Patrick is altijd nieuwsgierig geweest naar de recepten van de Surinaamse-Indonesische keuken. En samen met Virginia gaan er heel wat borrelplanken over de tafel. Dat hij merkte dat dit aanbod in gemeente Laarbeek niet te vinden was. Zodoende besloot hij om hier zelf werk van te maken en is SmaakFabriq ontstaan. Een delicatessenwinkel met Surinaamse-Indonisische én Mediterraanse ingrediënten en producten. Deze zijn voor het gemak ook te bestellen online met een leveringsservice. 

 

L

Nieuwe plekken ontdekken in binnen- en buitenland

L

Een borrelplank met kaas, vleeswaren en chocolade

L

Ondernemende en creatieve activiteiten samen met het gezin doen

L

Verse of droogbloemen maken mijn dag weer goed

L

Op de bank ploffen en eindeloos Netflix kijken

error: Content is protected !!
×